УПРАВЛЕНИЕ НА ПОСЕТИТЕЛСКИЯ ПОТОК

27 май 2020 г.

ВЪЗСТАНОВЕТЕ ИКОНОМИКАТА И СЪЗДАЙТЕ БЕЗОПАСНА СРЕДА ЗА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПЕРСОНАЛ

1. Отворете магазина си в епидемични условия

Предлагаме светлинна сигнализация (Разрешено/забранено) за активно управление на потока клиенти. Автоматичните локално работещи или облачно базирани услуги за броене на посетителите в обекта управляват опашката без необходимост от персонал. Санитарните ограничения за брой клиенти на квадратен метър и задължителната дистанция ще бъдат спазени без нерви и без необходимост от допълнителен персонал и инструкции.

2. Видове броячни сензори

Използвайте нови или вече съществуващи crosspoint броячи. В това число 3D камери, лазерни броячи или вградените в антените за охрана на стоки.

3. Използвайте екрани вместо персонал

TV-екрани, монитори или дори таблети могат да бъдат използвани, за да информират вашите клиенти и персонал. Информационните икони и текстът могат да бъдат променени така, че да подхождат на вашата търговска марка. Ако използвате антени за охрана на стоки, можем да оцветим светлиниъе по начин, който показва на клиентите да влезнат. Звуков сигнал ще бъде подаден, когато се достигне максимален позволен капацитет от посетители.

4. С мисъл за бъдещето

Дори след края на извънредното положение, ограниченията и правилата в търговските обекти ще бъдат прилагани неограничено време.



Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ