​САМИ-М нова фиксирана стълба ZARGES за достъп до покрив на производствено хале

24 юни 2021 г.
Германската компания ZARGES е eдин от най-големите производители на фиксирани стълби. Приложението им е разнообразно – от достъп до покриви за поддръжка и експлоатация на климатични системи и други покривни конструкции, през достъп до високи машини и специални съоръжения (включително комини и охладителни кули), до задължителните в много западни страни стълби за евакуация при опасност за живущи и работещи в сгради над определена височина.
Стълбите отговарят на най-високите критерии за безопасна експлоатация и се изработват съгласно международните стандарти DIN ISO 14122, EN 353-1, DIN EN 1090.
От този месец водещата компания в областта на хранително-вкусовата промишленост САМИ-М вече експлоатира фиксирана стълба за достъп до покрива на производствените халета.
Предизвикателството пред Майнинг ООД бе да монтира качественото издели на фасада и покрив изпълнени с термопанели. Монтажът бе изпълнен перфектно, без никакви щети по сградната фасада и в съответствие с всички мерки за безопасност при монтаж и последваща експлоатация.

 
   


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ