Нов софтуер за търговските обекти от Cross Point – богата информация, която помага оптимизиране на параметрите по управление на магазините

17 юли 2020 г.

Jula е марка строителни хипермаркети, която оперира основно в Швеция, Норвегия и Полша. На щандовете й се предлагат широка и внимателно подбрана гама от продукти за дома, градината и занимания за свободното време на ниски цени. През последните години компанията повиши значително оборота си и сега е една от основните фирми на скандинавския пазар.


Към момента JULA разполага с над 100 магазина и над 3000 служители и реши и през тази година да продължи с използване на изпитаните решения на Cross Point. Във фокуса сега е софтуерът Cross Point Analytics, който работи с антени FORTUS AM40 и MAXUS AM50. Тъй като отделните магазини се намират на големите разстояния един от друг, за по-добра комуникация се въведе и системата CrossCONNECT - точки за достъп за отдалечена услуга.

Опериращият на този пазар представител на Cross Point - Gate Security вече е инсталирала повече от 60 магазина JULA и посредством софтуера Cross Point Analytics, централата е в състояние да наблюдава системите на Cross Point във всеки един от тях. Ръководството разполага с информация за всички данни, които монтираните устройства генерират чрез Cross Point Analytics за подходящ анализ. Освен това винаги може да се види къде и какви активни проблеми има и в кои магазини.
С Cross Point Analytics се предоставя цялата налична информация на една ръка разстояние. С един поглед може да се види дали системите работят правилно, колко е натовареността на магазина с клиенти, дори какво е времето навън в момента. Това е формата на Retail Analytics, която предлага най-изчерпателната достъпна информация, на базата на която търговецът е в състояние да оптимизира параметрите на управляваните от него обекти.



Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ