Алармен контролер с минимални размери революционизира охраната на стоки

31 май 2023 г.
VARIO LOOP SENSOR със своята регулируема примка е пригоден за охрана на различни видове стоки. Алармен контролер с минимални размери гарантира целоста на охранителното въже.


 Не са необходими никакви консумативи – лепенки и батерии. Лесна за монтаж и използване система с висока сигурност.
Осигурява на клиентите достъп до изложените артикули и безпрепятствено запознаване с техните характеристики.
В комбинация с WING сензор охранява дребни части като батерията на инструмента.



















 
Дапълнителна сигурност в представянето на сиситемата дава иновативното дистационно управление KEY GEN TWO. Съвместимо е с вече инсталирани системи както и с нови такива. Едно SFR KEY VER2 за всички SENS продукти.  Новото поколение дистанцонен ключ се изключва след изтичането на смяната. Така вече не се тревожите за загубеното или откраднато дистанционно. Никой не може да го използва или да активира хакерско дистанционно във вашата зона за сигурност, защото няма достъп до вашият АКТИВАТОР. В началото на работния ден само вкарвате дистанционното в активатора и получавате активация за цяла  смяна от 12 часа. Светлинен индикатор посочва дали дистанционното е готово или не е и дали наближава смяната на батерията.


































Алармените котролери UNO на Нидерландската компания SENS претърпяха своята еволюция в модела EVO.
 














И без това минималистичният дизайн бе оптически изтънен в развитието на контлролера, а изненадващо портовете за сензори се удвоиха.  Зарядният ток също нарастна до 3000mA. Вторият порт не предлага заряд, а само охрана. При използването на LOOP SENSOR охранявате 2 артикула с един UNO с увеличена сигурност благодарение на KEY GEN TWO.


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ