ZARGES - Мобилна работна стълба-платформа с регулиране по височина 1.4 - 2.1 и 1,9 - 2,9 м

14 февруари 2023 г.
Оптимално оборудване за достъп и работна платформа за почти всички приложения за производство, поддръжка и достъп. Благодарение на модулната, разширяема система, ZARGES е в състояние да предложи максимална гъвкавост, променливост и рентабилност, независимо от вашия сектор или приложение. Разбира се, ще бъдат взети предвид вашите специфични нужди, както и най-новите технически стандарти и стандарти за безопасност, за да се гарантира, че решението, което предлагаме осигурява оптимална безопасност, максимален работен комфорт и гъвкавост.
Предимства
  • Гъвкавост: Насладете се на повече гъвкавост, когато работите на височина, като използвате регулируеми на височина стъпала за достъп с платформа.
  • Ергономичност: Винаги изпълнявайте задачите си на перфектната работна височина, без значение колко сте високи или колко високо е работното място.
  • Лесен за използване: Идеален за работа дори за сам човек.
  • Подобрена безопасност: Удобен достъп по стълби и безопасно работно пространство благодарение на голяма платформа.
  • Маневреност и бързо спиране: Въртящите се колела и централната спирачка DUAL-STOP ви позволяват да настроите оборудването за нула време.
Варианти: Предлагат се различни височини и опции, пригодени за вътрешни или външни приложения, въз основа на вашите точни нужди.


Архив новини
ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ