GRAND MALL VARNA

МАЙНИНГ ООД беше избрано за изпълнител на част от системите за сигурност на Гранд Мол Варна, включващи:
  • Система за контрол на достъп IXP400, обхващаща над 150 врати, производство на Impro Technologies. Заключването на всички врати е реализирано чрез магнити, снабдени със съответните бутони за изход и за евакуация. Цялата система е резервирана с автономни захранващи блокове с акумулаторни батерии, осигуряващи 8-часова непрекъсната работа на системата при отпадане на мрежовото напрежение.
  • Сигнално-охранителна система Advisor Master на General Electric Security, базирана на панела ATS4099 и включваща комбинирани IR&MW детектори EV105.
  • Система за детекция на въглероден окис (CO) за паркинга, производство на General Electric Security, интегрирана със системата за вентилация.
  • Проектирането беше извършено съвместно от офисите в София и Варна, а целият инженеринг, включително всички монтажни работи - от екипа от офис Варна. За осигуряване на навременното и качествено извършване на договорените работи монтажните екипи на офис Варна бяха попълнени с нови техници, както и с допълнителна техника (автомобили, инструменти, спомагателно оборудване, компютри, лицензиран софтуер за проектиране). 

ОБЕКТИ / РЕФЕРЕНЦИИ